Klaar om je wensonderneming te verwezenlijken?


Word de Queen of King in jouw onderneming!

Het Groei programma:

HET online jaarprogramma met daarbinnen 5 maanden intensieve begeleiding door 2 ervaren businessmentoren Percy en Ingeborg.

*****


Voor resultaatgerichte creatieve ondernemers, die een betekenisvolle en goedlopende onderneming willen bouwen.

Opstarten en opschalen van een onderneming vraagt duidelijkheid, visie en focus, zodat je volgens een plan, gedreven aan de slag gaat om te werken aan jouw wens-onderneming. Zonder een duidelijke structuur en focus kan het ondernemerschap overweldigend zijn en tot teleurstellende resultaten leiden. Het wordt dan een eenzame en pijnlijke zoektocht.

Het programma kan je helpen sneller en gerichter te werken aan je wensen. Het kan je zo jaren van vallen en opstaan schelen. Door onze eigen ervaringen en het begeleiden van andere creatieve ondernemers kunnen we je de goede kant op wijzen en je ondersteunen. Het groepsaspect van dit programma biedt je een fijne plek met gelijk gestemde mensen die voor dezelfde uitdagingen staan en jouw verhaal en worsteling herkennen. Samen sta je sterker en ga je sneller vooruit.


Is dit programma geschikt voor jou?

We zijn er voor ambitieuze creatieve ondernemers die graag aan zichzelf en hun onderneming willen werken en het gevoel hebben dat het aanrommelen al te lang heeft geduurd. Het is nu tijd om het serieus en gestructureerd aan te pakken en de eigen valkuilen en beperkende gedachten onder ogen te zien en die om te draaien en als kwaliteiten in te gaan zetten.

Los van de kunst of de creativiteit die je beoefent of kiest om in te zetten, ben je een gedreven ondernemer die graag gebruik wil maken van de mogelijkheden van o.a. online ondernemen en online marketing voor zowel online als offline activiteiten en diensten. Je wilt graag bouwen aan betekenisvolle relaties met medeondernemers en klanten. Je bent bereid om de uitdagingen aan te gaan om je wensen te verwezenlijken.


Product gerichte ondernemingen

Creatieve ondernemers die hun eigen kunst verkopen, design producten maken, zelfontworpen kleding maken, taarten decoreren, kunstzinnig houtwerk snijden, fotografie kunstzinnig toepassen en alles wat daar tussen- en omheen zit. Kortom: voor creatievelingen die fysieke- en/of digitale producten verkopen. Wij kunnen helpen met de presentatie naar buiten toe, het neerzetten van jezelf als “merk”, verkoop activiteiten en alles wat er nog meer bij komt kijken om je doelgroep te bereiken en enthousiast te maken over jou en je product.


Service gerichte ondernemingen

Creatieve ondernemers die lessen of cursussen geven in creatieve of aanverwante technieken of kunstvormen. Het kan je hoofdinkomen zijn of het kan een extra onderdeel binnen je onderneming waardoor andere activiteiten mogelijk worden. (Bijvoorbeeld workshops geven om materialen makkelijker te verkopen.) Dit kan zowel in een atelier, op locatie of online zijn. Je maakt een concreter aanbod wat super aantrekkelijk is, zodat potentiële deelnemers niet kunnen wachten om met je lessen mee te gaan doen.


Een bestaande onlinewinkel of dienst

Bereik een groter publiek met je onlinewinkel. Sluit aan bij de wensen van je klanten met een mega aantrekkelijk aanbod. Creëer nieuwe inkomstenstromen en blijf relevant in een veranderende economie en een veranderende wereld. Maak van jezelf een sterk “merk” en leer echt connectie te maken met je doelgroep zodat je fans opbouwt die bij je blijven kopen.

 
Het programma van de Creatieve Ondernemers School
is een intensief programma wat je uitdaagt
om het beste uit jezelf te halen!

Het is GEEN simpele formule of een "Quick-fix" methode.

Wat is er bijzonder aan HET GROEIPLAN?

Door middel van duidelijke module’s met opdrachten, wekelijkse Masterclasses en Q&A sessies zorgen we dat je geïnspireerd aan de slag gaat. Je krijgt ruimte om je vragen te stellen en te leren met en van andere creatieve ondernemers.


Het runnen van een onderneming vraagt om enorme focus, toewijding en inspanning. En het allerbelangrijkste: het vraagt om constante actie en inzet om een stabiele onderneming voor de lange termijn op te zetten.

Misschien ken je het spreekwoord wel: "Als je iemand een vis geeft kan hij 1 dag eten, maar leer je hem vissen, dan kan hij een heel leven lang eten"


Daarom is het belangrijk om te leren “anders te denken en te handelen”, dan je tot nu toe deed. Zodat je de manier waarop je tegen dingen aankijkt verandert. Je leert slimme keuzes maken en tactische acties inzetten voor je gewenste resultaten. Op die manier bouw je kennis en vaardigheden op die je de rest van je leven van pas komen in je onderneming en daarbuiten.


Het programma is voor doeners en mensen die de wereld een stukje mooier willen maken. Mensen die een succesvolle creatieve onderneming willen bouwen, waarin ze het verschil kunnen maken, voor zichzelf en andere mensen en daarmee werken aan een mooie en fijne (leef) wereld.

“ Het heeft me geholpen om de passie uit mijn kindertijd terug te vinden. Nu kan ik eindelijk doen waar ik het meest van houd. Ik had geen idee dat het mogelijk zou zijn.”

Alle activiteiten zijn online: Dus je hoeft niet te reizen.

Het programma staat klaar in online lessen. De Masterclasses en Q&A's worden ook online georganiseerd. Zo kun je makkelijk vanuit je huis of je werkplek meedoen.

Alle cursus materialen, alle lessen, alle opgenomen Masterclasses en Q&A's zijn beschikbaar in de mooie online community omgeving, die alleen beschikbaar is voor deelnemers.

Leren in je eigen omgeving

In de overzichtelijke online community omgeving komen de lessen per week beschikbaar. Je kunt ze op je eigen manier en in je eigen tempo bekijken en volgen. Ook als je af en toe even wat anders aan je hoofd hebt, zoals bijvoorbeeld: een vakantie, een grote opdracht of een feestje, kun je de lessen later makkelijk weer inhalen en bijwerken. Alle Masterclasses en Q&A's die live georganiseerd worden, zullen opgenomen worden en zijn beschikbaar om later terug te kijken.

Het bouwen van een goed lopende onderneming gebeurt niet in 5 maanden. Je kunt in de periode dat het programma duurt een aantal goede stappen voorwaarts zetten en een mooie basis bouwen voor je creatieve onderneming. Als je kiest voor het GROEIPLAN ga je wel veel sneller en doelgerichter dan dat je zelf aan de slag gaat.

Geef je toch de voorkeur voor geleidelijke groei in je eigen tempo? dan is misschien het CREATIEPLAN meer geschikt (de doe het zelf versie)

Je hebt een jaar toegang tot alle lessen en het is mogelijk (om tegen gereduceerd tarief) een 2e ronde deel te nemen aan het begeleide programma, zodat de onderdelen nog beter zullen beklijven en je kunt dan een verdiepingsslag aanbrengen voor jezelf en je onderneming .


Begin april 2022 start de volgende groep

Krijg als eerste info over het GROEI programma!!!

Als je jezelf op de wachtlijst plaatst krijg jij als eerste de kans om je aan te melden.

De eerste 24 uur met een mooie korting!

Aanmelden verplicht je tot niets. (je krijgt ondertussen inspiratie email en tips van ons)

Hieronder zie je wat je allemaal krijgt als je mee gaat doen
aan het GROEIPLAN voor creatieve ondernemers.

Of je nu een beginnend ondernemer bent, een parttime onderneming wilt omvormen naar een fulltime baan of de onderneming naar het volgende niveau wilt tillen? Het programma kan je daarbij helpen.

Het 5 maanden durende  mentorship programma bevat een helder stappenplan en veel verschillende extra onderdelen die je helpen een succesvolle creatieve onderneming te bouwen. Je hebt 1 jaar toegang tot de onlineomgeving. 


Wat ons programma kan doen voor jou:

Duidelijkheid

Rust in je hoofd en je lijf: dat je de juiste dingen doet in de goede volgorde.

Training

Leer tijdloze lessen in 12 modules, om een sterk merk te bouwen voor de lange termijn. Van wens naar werkelijkheid met de stappen uit de creatiecirkel.

Masterclasses elke 14 dagen

We zoomen in op verschillende thema's die aansluiten bij de verschillende stappen in het proces van ondernemerschap. Dit bied je nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Q&A sessies elke 14 dagen

Gelegenheid om al je vragen te stellen en (lastige) situaties in te brengen. Vaak leer je van de vragen van anderen minstens zoveel. Je wist niet eens dat je die vraag had en het antwoord is al gegeven.

Online community met creatieve ondernemers

Heldere lesomgeving waar alle modules onder elkaar staan. De extra bonus lessen, opnames van Masterclasses en Q&A sessies en de mogelijkheid om ervaringen te delen met mede-creatieve ondernemers.

Resultaten

Een omgeving creëren die bijdraagt aan maximale focus en optimale resultaten in je onderneming door structuur en houvast.

Overzicht van het programma

Het curriculum

12 modules waar we mee aan de slag gaan.

*****

2 wekelijkse masterclasses in uiteenlopende thema’s

*****

2 wekelijkse Q&A sessies.

*****

Een bibliotheek met bonus materiaal

*****


Dit alles zal je helpen om gestructureerd en gemotiveerd aan je creatieve onderneming te werken

en te zorgen dat er een stabiele basis ontstaat.Module 1 Wensen

 • Wat is je wens precies?
 • Hoe ziet jouw ideale onderneming er uit?
 • Jouw onderneming op jouw voorwaarden!
 • Alles is mogelijk als je durft te wensen!

Module 2 Verbeelden

 • Je wensen omzetten in een concreet plan, waar je omzet uit kunt halen.
 • Aansluiten bij de wensen van je klant en bij jouw persoonlijke wensen.
 • Maak je plaatje compleet in je hoofd en op papier.
 • Hulpmiddelen leren om te "verbeelden" 

Module 3 Geloven

 • Geloof in jezelf en in je onderneming. 
 • Welke impact ga je maken met jouw onderneming. 
 • Kansen op een rijtje zetten.
 • Weten wat er mogelijk is versterkt je geloof!

Module 4 Netwerken en Uiten

 • Bouw aan jezelf als “merk”, zodat je vertrouwen groeit.
 • Netwerken voor goede verkopen en aanmeldingen voor je programma’s.
 • Laat jezelf en je product zien en ontdek waar jouw "markt" zit.
 • "Uit jezelf" op de manier die helemaal bij jou past.

Module 5 Onderzoeken

 • Wat zijn de wensen van je klanten?
 • Aansluiten op de wensen van je klanten.
 • Creëer onweerstaanbare producten en diensten.
 • Blijf flexibel, open en ontvankelijk voor het onverwachte.

Module 6 Plannen

 • Zorg voor een duidelijke strategie.
 • Leer plannen en organiseren, zodat je sneller tot het gewenste resultaat komt.
 • Dagindeling, weekindeling maken.
 • Maandplannen en maanddoelen stellen.

Module 7 Beslissen

 • Goed weten wat de cijfers zijn, zodat je kunt kiezen wat werkt en wat het meeste plezier en resultaat oplevert.
 • Prijzen bepalen en pakketten samenstellen die goed verkopen.
 • Knopen doorhakken.
 • Dappere stappen zetten.

Module 8 Handelen

 • Wat heb je nodig om succesvol te verkopen?
 • Aan welke eisen moet je product of dienst voldoen?
 • Zorg dat je elke dag een stap verder komt.
 • Genieten van het proces.

Module 9 Volharden

 • Krijg meer vertrouwen in jezelf en je situatie.
 • Omgaan met tegenslag. 
 • Word negatieve gedachten de baas.
 • Steun van de groep gebruiken.

Module 10 Ontvangen

 • Werken aan je "Money Mindset". Vind jij snel iets te duur? 
 • Vind jij jezelf waardevol genoeg om geld te ontvangen?
 • Bepaal de juiste prijs!
 • Ga slim om met je inkomsten.

Module 11 Waarderen

 • Omgaan met positieve en negatieve feedback.
 • Welke lessen kun je leren uit de feedback die je krijgt?

Module 12 Ontspannen

 • Hoe zorg jij voor een goede balans tussen werk en privé?
 • Reflecteren en vooruit kijken. Zijn je wensen nog steeds je wensen?


Extra bonus onderdelen:

€ 297,00
Gratis

Bonus 1: Praktische hulpmiddelen

 • Visualisatie hulpmiddelen
 • Kamer van Koophandel tips
 • Facebook gebruiken
 • Instagram optimaal gebruiken
 • Website maken, handige tips
 • Verkooppagina die goed werkt
 • Email marketing


Om als succesvol ondernemer aan de slag te gaan heb je soms wat achtergrond info nodig. We gaan hier tijdens een aantal Masterclasses verder op in en maken het zo toegankelijk dat je hier zelf eenvoudig mee  aan de slag kunt gaan. Marketing is leuk en mag helemaal op jou manier.


€ 297,00
Gratis

Bonus 2: Bibliotheek met achtergrond info

 • Spiritualiteit om uit je negatieve spiraal te komen
 • Een goede energie rondom geld opbouwen
 • Je verhaal (story selling)
 • In het hier en nu leven.


In deze bonus vind je onderdelen die je helpen anders te denken en te kijken. Mindset en je gedachten zijn belangrijke factoren in het succes van je onderneming.

€ 97,00
Gratis

Bonus 3: Verdienmodellen

Er zijn veel verschillende manieren waarop je als creatieve ondernemer je geld kunt verdienen.


Vele van deze modellen heb je waarschijnlijk nog nooit overwogen, maar bieden je unieke mogelijkheden om een goed inkomen te verdienen met je creatieviteit.


Wist je dat een combinatie van verdienmodellen het beste "model' is?


We zetten ze helder onder elkaar en zullen hier in een Masterclass verder op in gaan, zodat jij kunt ontdekken wat de juiste keuzes zijn die echt helemaal bij jou passen.

€ 197,00
Gratis

Bonus 4: Je werk of dienst verkopen

 • Wat is je omzetdoel?
 • Hoe bepaal je de prijs van je werk?
 • Wat wordt jouw prijs?
 • Product waarde verhogen. Hoe doe je dat? 
 • Waar en hoe kun je je werk verkopen.
 • Promotie als onderdeel van je onderneming.


Natuurlijk ook een belangrijk onderdeel om je onderneming succesvol te maken. Hoe doe je dat en waar let je op. Maar dit is niet het allerbelangrijkste. We kijken eerst naar je aanbod en of het aansluit bij de wensen van je klant.

€ 297,00
Gratis

Bonus 5: Je eigen stijl ontwikkelen

 • Ontwikkel je eigen stijl
 • Je verhaal (branding en uitstraling)
 • Presentatie van jezelf
 • Presentatie van je werk


Wie ben jij van binnen? Wat wil je uitstralen? Hoe kun je dat vertalen in je branding, website en in je kleding? Waar let je op en hoe ontwikkel je een eigen stijl die helemaal bij jou en je creatieve onderneming past?

Begin april 2022 start de volgende groep

Krijg als eerste info over het GROEI programma!!!

Als je jezelf op de wachtlijst plaatst krijg jij als eerste de kans om je aan te melden.

De eerste 24 uur met een mooie korting!

Aanmelden verplicht je tot niets. (je krijgt ondertussen inspiratie email en tips van ons)

Is het nog niet helemaal helder?

Bekijk de veel gestelde vragen en vind je antwoorden

Heb je nog vragen?

Antwoorden op veel gestelde vragen en onzekerheden.