De Creatieve Ondernemers "Mastermind"


Voel je gesteund en werk aan je succes!

Meld je aan als Mastermind lid bij De Creatieve Ondernemers

Nu tijdelijk wel heel voordelig plus extra's

Maandthema januari:

"Copywriting"

Was is dat? Waarom is het belangrijk?

Welke teksten helpen jouw klant begrijpen wat jij doet. Welke teksten zorgen ervoor dat jij je producten of diensten goed en makkelijk gaat verkopen?

Wat schrijf je wel? Wat schrijf je niet?

 

Vanaf 9 januari gaan we hiermee aan de slag.

Klik hieronder op de knop en doe mee!

Wat zit er allemaal in deze maand:


* Masterclass 10 tips over Copywriting voor je creatieve onderneming

* Kickstarts om je op weg te helpen

* Korte video lessen over copywriting om direct zelf toe te passen

* Q&A meetings waar je al je ondernemersvragen kan stellen.


* Bonus cursus verdien modellen t.w.v. € 97,00


En dat allemaal voor maar      € 47,00 (ex btw) 


Is deze Mastermind geschikt voor jou?

We zijn er voor ambitieuze creatieve ondernemers die graag aan zichzelf en hun onderneming willen werken en het gevoel hebben dat het aanrommelen al te lang heeft geduurd. Het is nu tijd om het serieus en gestructureerd aan te pakken en de eigen valkuilen en beperkende gedachten onder ogen te zien en die om te draaien en als kwaliteiten in te gaan zetten.

Los van de kunst of de creativiteit die je kiest om in te zetten, ben je een gedreven ondernemer die graag gebruik wil maken van de mogelijkheden van o.a. online ondernemen en online marketing voor zowel online als offline activiteiten en diensten.

Je bent bereid om de uitdagingen aan te gaan om je wensen te verwezenlijken.


Je wilt niet langer uitstellen...

Je wilt jezelf niet nog langer wijsmaken dat je het allemaal alleen wel kunt.. (als het zo makkelijk was had je het al gedaan!)

Ook ben je er klaar mee dat anderen je vertellen wat goed voor je is...

Die lief bedoelde waarschuwingen van partner en familie die je vooral willen behoeden voor misstappen

(stiekem zijn ze er nog niet aan toe dat jij je verder wilt ontwikkelen)

*****

Jij bent er klaar voor om jouw podium te pakken!!!

(met een beetje hulp gaat dat veel sneller en dat weet je)

Wacht niet te lang er is nu nog (digitale) ruimte.

(steeds meer artiesten weten zicht te profileren)

Hoe eerder je start met het presenteren van jezelf als "MERK" hoe meer kans op succes!


Meld je aan als Mastermind lid bij De Creatieve Ondernemers

Nu tijdelijk wel heel voordelig

Maandthema januari

"Copywriting"

Was is dat? Waarom is het belangrijk?

Welke teksten helpen jouw klant begrijpen wat jij doet. Welke teksten zorgen ervoor dat jij je producten of diensten goed en makkelijk gaat verkopen?

Wat schrijf je wel? Wat schrijf je niet?

 

Vanaf 9 januari gaan we hiermee aan de slag.

Klik hieronder op de knop en doe mee!In de Mastermind leer je ondernemersvaardigheden.

Je doet inspiratie op. Je raakt nog meer gemotiveerd

Je kunt je vragen stellen in de online omgeving of tijdens een Q&A

Je legt contacten met andere creatieve makers

en kunt met en van elkaar leren.

“ Het heeft me geholpen om de passie uit mijn kindertijd terug te vinden. Nu kan ik eindelijk doen waar ik het meest van houd.
Ik had geen idee dat het mogelijk zou zijn
om hier mijn werk van te maken.”

Wat krijg je allemaal
als Mastermind lid?

Maandelijks opzegbaar nu maar € 47,00 per maand

Elke maand een inspirerend thema:


Januari:          "Copywriting"  


Inhoud van de Mastermind:

Duidelijkheid en nieuwe inspiratie

Rust in je hoofd en je lijf: dat je de juiste dingen doet in de goede volgorde. Veel praktische informatie over thema's die belangrijk zijn voor je presentatie, organisatie en uitstraling.

Elke maandag Kickstart de week

Laat het weekend op een liefdevolle manier los en stap in je werkweek. Met frisse energie en inspiratie. Het gevoel dat je samen en zelfstandig onderneemt.

Masterclasses 1 x  per maand

We zoomen in op verschillende thema's die aansluiten bij de verschillende onderdelen in het ondernemerschap. Dit bied je nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Q&A sessies 1x per maand

Gelegenheid om al je vragen te stellen en (lastige) situaties in te brengen. Vaak leer je van de vragen van anderen minstens zoveel. Je wist niet eens dat je die vraag had en het antwoord is al gegeven.

Online community met creatieve ondernemers

Heldere lesomgeving waar alle modules onder elkaar staan. De extra bonus lessen, opnames van Masterclasses en Q&A sessies en de mogelijkheid om ervaringen te delen met mede-creatieve ondernemers.

Extra Bonus onderdeel:

€ 97,00
Gratis

Bonus 1: Cursus Verdienmodellen

Er zijn veel verschillende manieren waarop je als creatieve ondernemer je geld kunt verdienen.


Vele van deze modellen heb je waarschijnlijk nog nooit overwogen, maar bieden je unieke mogelijkheden om een goed inkomen te verdienen met je creatieviteit.


Wist je dat een combinatie van verdienmodellen het beste "model' is?


We zetten ze helder onder elkaar en zullen hier in een Masterclass verder op in gaan, zodat jij kunt ontdekken wat de juiste keuzes zijn die echt helemaal bij jou passen.

€ 197,00
27,00

Extra toe te voegen met hoge korting:
maandthema november:
"ontdek je eigen stijl"
incl gastlessen door Marjolein van der Stoep

Marjolein van de stoep is eigenaresse van Kunstacademie-online.nl


 ‘Vind je eigen stijl met meer creatief zelfvertrouwen’

Wat houdt het in als je een ‘eigen stijl’ in je kunst hebt? Hoe ontwikkel je een eigen stijl? Het lijkt heel eenvoudig. Als je kunst maakt die uit je eigen behoeftes en interesses voortkomt, heb je veel meer overtuigingskracht en geloofwaardigheid, dan als je dat niet doet. Maar waarom lukt dat (bijna) niemand?

 

Na deze Masterclass weet je wat je kunt doen om naar een eigen stijl toe te groeien en weet je precies welke tegenwerking  je op je pad kunt verwachten.

Meld je aan als Mastermind lid bij De Creatieve Ondernemers

Nu tijdelijk wel heel voordelig met extra  bonus

Ik ben nog niet echt gestart als ondernemer. Is deze Mastermind dan wel geschikt voor mij? Ik denk dat iedereen dan veel verder is dan dat ik ben.

De Mastermind is voor beginnende en gevorderde ondernemers. Het mooie is dat je er altijd op jouw niveau van ondernemerschap tips en kennis uit kunt halen. Je doet in eerste instantie mee voor jezelf. Doordat je ziet en hoort wat anderen doen, word je extra gestimuleerd om zelf ook aan de slag te gaan.

Wat bedoelen jullie precies met het woord Mastermind? Ik heb het idee dat er heel veel van mij wordt verwacht, wat ik misschien (nog) niet kan.

We hebben gekozen voor de term "Mastermind". Het had ook membership, lidmaatschap of studiegroep kunnen zijn. . Het staat wat ons betreft voor een groep waarbinnen kennis en ervaring wordt gedeeld. In eerste instantie en voornamelijk door ons (Percy en Ingeborg), maar we willen ook graag de mogelijkheid bieden om van en met elkaar te leren. Jij kiest zelf in hoeverre je aan dat deel mee wilt doen. Naast de maandelijkse Q&A en masterclasses zijn er af en toe mogelijkheden om met andere ondernemers uit te wisselen. In kleine online groepjes en in de besloten Facebook groep. (niets moet alles mag)

Ik heb nu eigenlijk geen tijd. Kan ik ook later starten, bijvoorbeeld over 14 dagen?

Nee. Je kan 1x per maand instappen (vanaf 1 week voor dat de nieuwe maand start). We behandelen elke maand een ander thema. Als je een maand later instapt krijg je toegang tot de nieuwe inhoud, maar niet tot de inhoud van de vorige maand. Vind je alle thema's boeiend, maar heb je nog geen tijd? Dan raden we je aan om toch vast mee te doen, want dan kun je ze wel later alsnog bekijken.

Ik twijfel of dit voor mij gaat werken. Ik heb nog nooit iets met coaching gedaan. Eigenlijk ben ik meer een doe-het-zelver, die alles zelf uitzoekt. Wat is de meerwaarde voor mij?

Even vooropgesteld dat dit geen coachings-programma is, omdat je geen 1 op 1 gesprekken hebt. Er is ook geen vast programma. Wel kun je via deze Mastermind heel veel inspiratie en kennis opdoen over het ondernemerschap. Daar kun je dan op je eigen manier mee aan de slag gaan. Dus het is een laagdrempelige manier om toch AAN jezelf en AAN je onderneming te werken.

Ik ben een ervaren ondernemer. Is deze Mastermind ook voor mij?

Jazeker! Als jij werkt als kunstenaar of creatief ondernemer (en dat is iets breder dan alleen de handvaardigheid en textiel technieken, dus ook tuinontwerp, binnenhuisarchitect, kookworkshop gever of kruidenkundige die workshops geeft), dan ben je van harte welkom. En met name de extra's die we bieden met de 2 platforms om je te presenteren zijn interessant voor je. De Masterclasses en de Q&A mogelijkheden zetten je aan om positief kritisch naar jezelf en je onderneming te blijven kijken..

Ik ben heel onzeker en vind groepen best spannend. Daarom twijfel ik heel erg of ik mee zal doen.

Dat snap ik (Ingeborg) heel goed. Dat heeft mij ook erg tegengehouden bij het zoeken naar begeleiding en coaching. Maar toen ik de stap had gezet voelde het vaak als een warm bad. Het was zo fijn om mensen te ontmoeten die op mij leken. Mensen die net zo ambitieus zijn als ik of soms nog een stukje verder. Maar ook te ontdekken dat er mensen zijn die hier nog meer tegenaan liepen dan ikzelf. Die heb ik zelfs kunnen helpen. Daarmee hielp ik ook mezelf en kreeg steeds meer zelfvertrouwen. Zo'n plek willen wij graag bieden voor jou. Dus ook als je het spannend vind, spring erin.

Wat krijg ik precies voor het maandbedrag?

4 x een kickstart op de maandagochtenden
1 x een Q&A (vragen uurtje) per maand
minimaal 2 x een Masterclass per maand of minicursus of een ander soort les of overdracht over het thema van de maand
Toegang tot de online cursus omgeving en mogelijkheid voor uitwisseling.
Toegang tot de besloten Facebookgroep
Na 3 maanden lidmaatschap, vermelding op het platform voor makers en kunstenaars en het platform voor cursus en workshopgevers.

Hoe gaat dat met de betaling? Moet ik dat maandelijks overmaken en wat als ik wil stoppen?

Het is een lidmaatschapsmodel. Dat betekent dat je de eerste maand zelf over maakt bij afsluiting en ons daarmee een machtiging geeft voor de vervolg maanden. Je kunt het altijd zonder reden opzeggen. Door minimaal 1 week voor de volgende afschrijving een mail te sturen, wordt je lidmaatschap gestopt.

Als ik volgende maand start krijg ik dan ook de bonussen erbij?

Nee, elke maand is er een nieuwe actie. Dus als je deze bonussen interessant vind kun je het beste nu instappen. (daarna zijn de bonuscurssussen vaak nog wel te boeken, maar dan tegen de normale prijs)