"Maak en Verkoop je
Creatieve Online cursus"In deze cursus leer ik je om


op eenvoudige wijze je eigen
creatieve online cursus te maken


en succesvol te verkopen

"Maak en Verkoop je
Creatieve Online cursus"

In deze cursus leer ik je om


op eenvoudige wijze je eigen
creatieve online cursus te maken


en succesvol te verkopen

Hoe werkt deze cursus?

Dit is een Complete Online cursus met 10 modules, waarin je alles leert om je eigen Creatieve Online cursus te maken. We starten met een goed plan, dat gebaseerd is op jouw specifieke kennis en jouw persoonlijke wensen. Ik leer je alles wat nodig is om een succesvolle cursus te ontwerpen, te maken, op te nemen en het allerbelangrijkste, goed te verkopen. Want zonder goede verkoop, geen succes.


Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is speciaal voor vakmensen, docenten, kunstenaars en andere doeners en makers. Voor mensen die passie hebben voor wat ze doen en die dat graag aan anderen willen overdragen. De cursus is geschikt voor beginnende makers en heel ervaren mensen, of je nu 1 jaar een techniek beoefent of juist al 30 jaar met een specialisatie bezig bent. Als jij iets doet wat anderen niet "zomaar" kunnen, dan heb jij "goud in je handen". Wil je dit delen met de wereld en daar goed geld mee verdienen? Dan is deze cursus voor jou!


Is deze cursus ook voor mij als ik al online lessen geef

of al een cursus heb gemaakt?

Deze cursus is ook geschikt voor iedereen die (nog) niet tevreden is over zijn/haar cursus. Die de cursus nog niet volledig heeft gemaakt of nog niet zo succesvol verkoopt als je zou willen. In deze cursus besteed ik ook veel aandacht aan het stuk verkopen en automatiseren van de processen.


Het gaat nooit vanzelf, maar het kan wel makkelijker!   


Hoeveel tijd kost het om de cursus te volgen?

In totaal bestaat de cursus uit 10 modules en een paar bonuscursussen

(In totaal ongeveer 15 uur aan video's)

Je kunt ervoor kiezen om dit in een paar dagen tijd achter elkaar te volgen en dan direct aan de slag te gaan. Je kunt ook elke week een paar uur uittrekken om de lessen te bekijken. Je kunt ook willekeurig de video's in je eigen volgorde bekijken.

Naast de lesonderdelen die klaar staan is er 1x per 14 dagen een Q&A (6 uur in totaal)

In de praktijkweek zijn er meerdere live momenten die je direct kunt volgen of later terug kunt kijken (5 uur)

Wat jij kunt na deze cursus:

 • Je kent je doelgroep en weet hoe je ze geïnteresseerd kunt krijgen voor jouw creatieve online cursus.
 • Je weet hoe je een duidelijke, boeiende cursus kunt maken en je weet het goed in beeld te brengen voor je cursist. Videobeelden van zowel voor, als van boven weet je handig te combineren.
 • Je leert denken en werken in een modulair systeem, zodat je de inhoud op meerdere manieren kunt (her)gebruiken.
 • Je leert jezelf goed presenteren op video.
 • Je snapt de techniek en programma's die je gebruikt en je weet waar je video's host en plaatst, hoe mensen je betalen en hoe je salespagina eruit ziet.
 • Je kent verschillende marketing kanalen die je kunt inzetten voor je cursus en bent met minimaal 3 kanalen actief aan de slag.
 • Je weet hoe je een community kunt bouwen met en voor je cursisten en je weet hoe je ze enthousiast en tevreden kunt houden, waardoor je cursisten ambassadeurs worden voor jou.


*****

Deze cursus is voor jou als je...

 • Wilt leren hoe je jouw creatieve kennis en ervaring kunt omzetten in een online cursus.
 • Zelfverzekerd voor de camera wil leren staan en met trots en passie je kennis wilt overdragen.
 • Meer wilt verdienen door een schaalbare cursus te maken die je aan duizenden mensen kunt verkopen.
 • Je passie en kennis met veel mensen wilt delen, maar toch je eigen energie wilt sparen. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt.
 • Met en van andere creatieve ondernemers wilt leren. Samen wilt ontdekken en groeien. Niet denken in concurrentie, maar collegiaal samen werken.
 • Wilt leren hoe jij systemen in kunt zetten, zoals automatische Webinars of andere handige programma's of tools, zodat je verkopen door blijven gaan als jij bezig bent met het maken van je kunst, het genieten van je rust of iets anders doet waar je nu nooit aan toekomt (oppassen, tuinieren, wandelen, enz.).Petra

"Ik krijg vaak de vraag of ik ook les geef. Tot nu toe heb ik dat niet gedaan, omdat ik bang ben dat het ten koste gaat van mijn tijd om met mijn eigen werk bezig te zijn"

Ria

"Lesgeven is mijn lust en mijn leven. Ik merk wel dat het me meer energie kost nu ik wat ouder word. Online lessen lijken me een grote uitkomst"

Tineke

"Het is voor mij al jaren een ge-struggel om voldoende inkomsten te halen uit het maken van mijn eigen producten. Het zou me zoveel rust geven als ik een vaste inkomstenbron heb"

Jij verdient het

om succesvol te zijn

met jouw passie!


Ingeborg Honer Textiel Festival 2022

Creatieveling, maker
of kunstenaar...

 • Hoe fijn zou het zijn als jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je inkomsten?
 • Als jij elke dag bezig kunt zijn met jouw passie en de wereld een stukje mooier kunt maken met jouw mooie werk.
 • Zou het niet fantastisch zijn als je jouw kennis en passie kunt overdragen aan honderden of misschien wel duizenden anderen.
 • Als je veel mensen kunt bereiken en mensen kunt laten ontdekken hoe fijn het is om creatief bezig te zijn.
 • Als we ons samen hard maken voor meer handwerk, duurzame producten en meer aandacht voor het makerschap. Oude technieken kunnen op deze manier voortleven. Nieuwe technieken kunnen hun weg in de wereld vinden.
 • Je kennis makkelijk en op een mooie manier verspreiden via jouw online lessen. In Nederland, België of over de hele wereld. 
 • Zou het niet fantastisch zijn dat mensen aan de andere kant van de wereld enthousiast worden door jou? 
 • Als je op deze manier fans creëert die keer op keer van jouw willen leren.
 • Als je ook nog bij kunt dragen aan een stukje community opbouw, mensen het gevoel kunt geven dat ze gezien en gehoord worden.
 • En dat alles ontstaat... alleen door jouw passie te delen in een mooie online cursus.


Het is mijn missie om, naast het geven van mijn eigen cursussen binnen de Onlineviltschool en Onlineecoprinten, heel veel mensen te helpen om een mooie online cursus te bouwen. 

Weet je het nog niet zeker? Wil je eerst een plan maken?

Meld je dan aan voor de gratis 4 daagse cursus

Waarin jij op zoek gaat naar het beste cursus idee voor jou.

Je bedenkt een pakkende titel.

Je pakt "je koffer" in met alle benodigdheden

en samen stippelen we jouw route uit naar succes.

Doe mee met de minicursus: "Bedenk je creatieve online cursus"

Ik weet genoeg! Ik doe mee met de cursus:
"Maak en Verkoop je Creatieve Online cursus"

Ik kies voor nieuwe kansen en mogelijkheden 

Ik ga bouwen aan mijn succesvolle creatieve online cursus!

Deze ronde met € 1000,00 extra korting.

Totale waarde van de cursus = ruim € 5000,00

Nu eerste ronde geen €2797,00 maar €1797,00

Incl ruim 1000 euro aan bonussen!

Waarom een online programma een goed idee is!

Schaalbare onderneming

Met online programma’s kan je makkelijk opschalen en zo meer verdienen in dezelfde tijd. Je houdt zo tijd over voor andere zaken. Je verdiend meer geld en hebt meer vrijheid.

Meegaan met de tijd

Steeds meer mensen willen online vanuit hun eigen huis leren en werken. Online programma's en cursussen zijn daarvoor "de oplossing". De markt aan online cursussen groeit per jaar met ongeveer 30%. Dit is het moment om ermee aan de slag te gaan. Er is nu nog voldoende ruimte in de markt, maar dit verandert snel.

Goed voor jezelf zorgen

Met online ondernemen kan je je energie helemaal bij jezelf houden, omdat je niet meer één op één werkt, niet meerdere groepen per week in je atelier hoeft te ontvangen. Je kunt nu met veel mensen je kennis delen en een grote groep in één keer bereiken. Je loopt minder het risico je energie te verliezen. Wil je toch met mensen in je atelier werken, dan kies je voor de leukste doelgroep en maak je dat exclusief.

Meerdere verdienmodellen mogelijk

Met online programma’s kan je meerdere verdienmodellen creëren! De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Je kunt ze gebruiken om je expertstatus te verhogen. Om meer aandacht voor je handgemaakte producten te krijgen. Om je verkoop in je webwinkel te verhogen of contracten met andere verkopers aan te gaan voor extra inkomsten.

Jouw unieke kennis en vaardigheden vastgelegd

Omdat online veranderingen razendsnel gaan en jij unieke kennis bezit die ook erg waardevol voor andere makers kan zijn. Op deze manier kunnen we samen de kennis veel sneller verspreiden en kunnen technieken verder ontwikkelen of juist vastgelegd worden voor volgende generaties. Je missie en visie kun je uitdragen. Jij hebt zo heel veel impact!

Het is een fijne inkomstenbron

Online cursussen kan je op veel verschillende manieren maken en aanbieden. Je kan regelmatig live contact hebben met je cursisten, maar je kan er ook voor kiezen om het zo in te richten dat je er minimaal tijd en aandacht aan hoeft te besteden. Ook is het inschakelen van een VA (medewerker op afstand) een mooie manier om zelf alleen bezig te zijn met de onderdelen die jij leuk vindt. Klantenservice en technische aspecten kun je dan uitbesteden. Hoe fijn is dat! Alleen nog doen wat je echt leuk vind en heel goed kunt.

Ik zie zoveel mogelijkheden...
voor jou!

Als ik het kan, kan jij het ook!!!

Sinds ik kennis heb gemaakt met het online ondernemerschap is mijn leven veranderd. 5 jaar geleden stond ik nog 3 dagen per week voor de klas en was ik aan het struggelen met mijn eigen bedrijf(je), wat ik al 20 jaar naast mijn baan en gezin met 3 zoons runde. 

Ik had geen idee dat het mogelijk was om ooit te kunnen leven van het geven van online lessen. Elke dag bezig te zijn met mijn 2 passies: "lesgeven en creativiteit"

Toen ik ontdekte hoe je online cursussen kan maken en die succesvol kan verkopen ging er een hele nieuwe wereld voor me open. 

Als verlegen meisje was ik vroeger liever op de achtergrond. Nu heb ik met mijn bedrijf mijn eigen wereld gecreëerd, waar mensen mij volgen en van mij willen leren. 

Door het geven van online lessen en het (online) ondernemerschap heb ik mezelf enorm ontwikkeld. Ik ben nu een zelfverzekerde en gelukkige vrouw. Ik volgde meerdere online cursussen en coaching programma's die me elke keer weer hielpen om de volgende (mentale) stap te zetten. Deze kennis komt allemaal weer terug in de cursus die ik nu aanbied.


Mijn eerste cursus heb ik, nog voordat deze klaar was, kunnen verkopen aan 90 mensen. Dat leverde me een startkapitaal van €10.000,-- op. Dat was de eerste stap naar ons huidige bedrijf, waar ik samen met mijn man Percy en 6 medewerkers dagelijks honderden cursisten mag begeleiden. 

En nu heb ik besloten om al mijn ervaring en kennis te bundelen in deze Cursus:

"Maak je Creatieve Online cursus"


We richten ons helemaal op het maken van cursussen voor: makers, creatievelingen en kunstenaars, zoals: kunstschilders, illustratoren, houtbewerkers, bakkers, tuinontwerpers, tassenmakers en andere kunsten en praktische beroepen.

Zelf heb ik gemerkt dat dit een hele bijzondere markt is die een hele andere benadering vraagt, dan bijvoorbeeld een kenniscursus of een cursus door een coach of therapeut.

Ik heb besloten deze specifieke kennis over te dragen, zodat ook jij een mooie en succesvolle online cursus kunt maken.

In deze cursus leer ik je om: "Je eigen creatieve online cursus te maken"


Zelf heb ik al meer dan 3000 online cursisten mogen begeleiden in 20 verschillende cursussen.

Ik heb een succesvol lidmaatschap opgezet, waar ik nu nog steeds maandelijks een vaste omzet uit krijg.

In deze cursus deel ik alle succesformules met je.


Je leert in 10 modules (videolessen ca. 15 uur):


 • Het hele proces van een cursus bedenken.
 • Een heldere lesopbouw kiezen.
 • Het maken van de cursus, opnemen, monteren en plaatsen in een cursus omgeving.
 • Je online bedrijf zo inrichten en automatiseren dat het VOOR jou gaat werken.
 • De route naar het succesvol lanceren en verkopen op een manier die bij jou past.
 • Klanten activeren en motiveren.
 • Werken aan klanttevredenheid en community opbouw.
 • Je werkt aan je uitstraling en zelfvertrouwen, zodat je kunt ontvangen wat je waard bent.
 • Opschalen en gebruik maken van een team voor meer rust en vrijheid.


Deze cursus is voor:

 • Iedereen die al een creatieve online cursus heeft gemaakt, maar nog niet zo succesvol is...
 • of er één wil maken vanaf de start

Ook als je al een cursus hebt gemaakt of een andere cursus hebt gevolgd over het maken van een online cursus, is deze cursus een aanrader. Deze cursus is heel doelgericht, praktijkgericht en stimulerend. En met name het stuk succesvol verkopen komt volop aan bod.

Veel gestelde vragen

Vraag:

Ben ik wel goed genoeg?

Heb ik wel genoeg ervaring of kennis om een online cursus te maken? Waar kan ik dan een cursus over maken?

Vraag:

Ik ben niet technisch...

Kun je wel een online cursus maken als je niet handig bent en weinig ervaring hebt met het maken van video's of websites maken?

Vraag:

Er zijn al zoveel cursussen...

Is er nog wel ruimte op de markt? Wat als niemand mijn cursus wil kopen? Heb ik de cursus dan voor niets gemaakt?

Vraag/knelpunt:

Ik heb geen geld...

Op dit moment heb ik geen budget om te investeren in een cursus. Hoe pak ik dat aan? 

Je kan de cursus ook in 3 termijnen betalen...

Deze extra bonussen zijn voor jou

Alle extra's om zelf een succesvolle cursus te maken

Meer dan volledige cursus en toch een paar extra's

In de 10 modules krijg je alle kennis die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan, maar we hebben een aantal mooie extra's die je helpen om nog meer en makkelijk je succes te bereiken.


Welkomstpakket thuis gestuurd

Iedereen krijgt een mooie welkomstpakket met een handig "spelbord", zodat je altijd duidelijk in beeld hebt welke stappen je nog moet zetten. Houd je doelen en resultaten goed bij.


Live Q&A 6 x 1 uur live coaching

Elke 14 dagen een live Q&A om al je vragen te stellen en om met en van elkaar te leren. Ook is dit een moment voor live uitwisseling met andere cursus makersVoor iedereen deze extra's:

Toegang tot een mooie overzichtelijke online cursusomgeving. Je blijft 2 jaar toegang houden tot de lessen.
Online community om al je ervaringen te delen en je vragen te stellen. Je bouwt aan je netwerk en leert nieuwe mensen kennen.
Gratis toegang tot de praktijkweek van 28 november tot en met 1 december. We gaan samen een intensieve start maken. Geen tijd? Je kunt de opnames later terugkijken.

Voordelige deals met software aanbieders, waar jij ook gebruik van kan maken.


Extra bonussen

Bij aanmelding voor 28 november 

€ 197,-

Gratis

Bonus 1: Kleurrijk en zelfverzekerd op beeld

Kleding en uitstraling zijn belangrijk als je video's maakt voor je onlinetraining. Hoe zorg je ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt door de kleding die je draagt.

€ 297,-

Gratis

Bonus 2: Cursus adverteren op Facebook en Instagram

Met een klein budget kun je al heel veel bereiken voor jouw onlinetraining. Het is één van de mogelijkheden om in korte tijd veel leuke klanten aan te trekken en om het proces bijna vanzelf te laten verlopen. Percy deelt zijn kennis van de afgelopen jaren in deze cursus en helpt je op weg bij het inzetten van dit middel voor succes.

€ 297,-

Gratis

Bonus 3: 1 dagdeel coaching voor automatisering

Soms loop je in het proces van automatisering tegen een paar knelpunten aan. Dan is het heel handig dat je deze bonus kunt inzetten om je weer op weg te helpen. Percy kijkt met je mee in deze groepscoaching. Jij kunt al je vragen stellen en wordt in een dagdeel snel op weg geholpen met al je vragen. Zo bouw je aan jouw automatische systeem voor een succesvolle online cursus.

Extra bonus 4 Voor de eerste 10 aanmeldingen

 

€ 297,-

Gratis

Bonus 4: (voor de 1e 10 aanmeldingen)
2 x 30 minuten coaching van Ingeborg

In je ontwikkelproces kijk ik (Ingeborg) 2 x met je mee. Heb je de basis goed staan, waar kunnen we bijsturen of aanvullen. Verderop in het proces kun je nog een keer exclusief, 1 op 1, in gesprek met mij om de puntjes op de i te zetten en te zorgen dat je proces sneller en makkelijker verloopt. We kijken wat er op dat moment nodig is om jou de beste start te geven naar een succesvolle lancering.

Meld je vandaag nog aan!

Nieuwe kansen en mogelijkheden voor jou!

Eerste ronde met €1000,00 korting

en + €1000,00 aan bonussen

Binnen 3 maanden kun je je investering terug verdienen!!!